login wang

Sabtu, 21 Disember 2013

Mealshakes

Anak anda mengalami masalah susah makan?
Cerewet dalam pemilihan makanan?
Buntu mencari menu makanan anak?
Meal Shakes dari Shaklee dapat membantu anda!


Meal Shakes keluaran Shaklee mengandungi sumber-sumber protein yang kaya dengan vitamin dan garam mineral tambahan. Ia juga mengandungi ke semua sembilan asid amino penting yang diperlukan oleh tubuh badan untuk tumbesaran yang sihat dan perlindungan kepada kesihatan yang optimum. Nutrisi di dalamnya amat mudah diserap oleh tubuh badan. Meal Shakes Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi iaitu buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactabumin (iaitu sejenis ekstrak susu) dan lain-lain.
Meal Shakes Shaklee
Meal Shakes Shaklee amat sesuai digunakan oleh segenap lapisan masyarakat sama ada bayi, anak-anak yang sedang membesar, ibu hamil / mengandung, para atlit, golongan vegetarian, pesakit, orang bekerjaya yang tidak sempat menyediakan makanan berkhasiat, baik lelaki mahupun wanita.
Setiap hidangan yang dicadangkan membekalkan 35% nutrisi harian yang diperlukan dengan 23 vitamin dan mineral asas. Sumber nutrisi yang kaya dengan fiber dan protein. Malah hanya mepunyai 240 kalori sahaja untuk setiap hidangan  apabila diambil bersama susu rendah lemak. Ia juga kaya dengan kalsium dan mempunyai nilai GI (Glycemic Index) yang rendah. Amat sesuai untuk pesakit diebetes.
Hidangan yang lazat, berkhasiat dan mudah disediakan yang pasti akan digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Kebaikan dan kelebihan Meal Shakes Shaklee
  1. Nutrisi lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin, garam mineral dan zat yang diperlukan oleh tubuh.
  2. Membekalkan nutrisi kepada sel tubuh badan. kaya dengan protein (yang tidak mengandungi laktosa), dapat membantu membina sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah sistem imun dan lain-lain.
  3. Membantu tumbesaran - mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan utuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar. Amat sesuai untuk kanak-kanak dan anak-anak yang sedang membesar.
  4. Antioksidan - mengandungi Vitamin A, C, E, zinc, dan selenium yang merupakan agen anti-oksidan yang bertindak melawan penyakit dan melambatkan proses penuaan.
  5. Mengambalikan seri wajah - mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat besi yang cukup untuk membina sel darah merah yang sihat, sekaligus menjadikan wajah dan kulit lebih cantik dan sihat.
  6. Detox Agen - menggalakkan detoksifikasi iaitu proses perkumuhan yang sihat. Kerana ia kaya dengan serat dan fiber untuk membantu membunag lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  7. Lazat - ianya enak diambil bersama susu dan buah-buahan menjadi milkshakes yang sedap.
Cara menggunakan  cara bancuhan
Campurkan 2 sudu besar Meal Shakes Shaklee bersama Energy Soy Protein (ESP) atau Performance Drink, atau diminum begitu sahaja.
Sesuai juga dicampurkan dengan susu dan buah-buahan untuk menjadi milkshakes buah-buahan.
Untuk bayi yang susah makan, boleh dicampurkan satu sudu kecil di dalam susu botol.
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:
>
DAN
 >
Nama: Farah Hanim; ID Shaklee: 1079500; Emel: jaw_fa@yahoo.com; 
Phone: 019-9001866

Tiada ulasan:

Catat Ulasan